10 års jubilæum.

Oprettet d.

10 års jubilæum.

Her i januar 2021 er det 10 år siden selskabet TAON Hydraulik Komponenter Aps blev stiftet. Selvom der var blevet lavet en del forarbejde inden stiftelsen, så er det nu at vi kan fejre de sidste 10 års arbejde.

Gennem årene er der et spørgsmål som hele tiden er gået igen. Hvor kommer navnet ”TAON” fra? Desværre er den oprindelige betydning af bogstavkombinationen gået tabt, men det var et ønske at vælge et navn, som ikke lignede andre navne i hydraulikbranchen.

På samme måde var det også ønsket at sammensætte vores forretning på en måde, så vi ikke ligger helt op ad andre virksomheder i branchen. Vi prøver at finde relevante produkter og sammensætte gode løsninger til den rigtige pris. Det er måske derfor vi også kan bryste os af at have solgt til 6 kontinenter, og at have faste kunder så langt væk som Indien og Qatar.

Vi er gået fra at være en handelsvirksomhed med Hydraulikkomponenter, til en virksomhed med egen produktion af hydraulikanlæg, bredt lager af komponenter, samt stærk rådgivning angående løsninger. Og vi planlægger at forsætte med at præsentere nye løsninger og produkter, som kan løse opgaver til en fornuftig pris. 

Vi vil i denne anledning gerne takke vores kunder og samarbejdspartnere, for det gode samarbejde gennem årene.