Ledige Stillinger

Vil du være hydraulikspecialist?

TAON Hydraulik tilbyder en spændende alsidig stilling til en teknisk dygtig person, hvor du vil få indsigt i opbygningen af hydrauliksystemer og brugen af komponenter.

Du vil have opgaver i forbindelse med internt salg af komponenter, rådgivning af kunder, opbygning og test af løsninger på værksted.

Har du en erhvervsfaglig baggrund (Smed, mekaniker, eller lign.) eller en teknisk baggrund, som giver dig en god forståelse for opbygningen af maskiner, så kan dette være karrierejobbet for dig. Ligeledes forventes det at du er en udadvendt person, som kan håndtere kunderådgivning og salg professionelt.

Opgaver:

I perioder er der rygende travlt med at klargøre løsninger til kunder, i andre perioder må vi fokusere på at få opsøgt nye potentielle kunder. I en lille organisation vil opgaverne være mange artede.

Du vil have direkte kontakt til vores kunder på telefon og mail. Og vil skulle vejlede dem omkring vores produkter og ydelser, give priser og leveringstider. Dette vil selvfølgelig blive understøttet af en grundig oplæring, hvor det løbende ansvar for opgaverne udvides efterhånden som kendskabet til vores produkter øges.

Ligeledes vil du indgå i montage af hydraulikløsninger på vores værksted, hvor vi opbygger hydraulikanlæg i forskellige størrelser til kunderne. Dagligdagen indeholder mangeartede opgaver, som sikrer at virksomheden vedvarende kan holde et højt serviceniveau, hvor opgaverne både er på kontor og værksted.

Forventninger til dig.

Vi forventer at du er en person som engagerer dig i arbejdet. Og er i stand til arbejde struktureret og selvstændigt med opgaverne som dagligdagen byder på. Du er en udadvendt og imødekommende person, som kan skabe en positiv dialog med eksterne kontakter.

En stærk teknisk forståelse for funktionen af maskiner er grundlaget for arbejdet. Der kan være flere tilgange til denne stilling. Du kan have flere års erfaring med maskinbygning eller hydraulik som smed/mekaniker eller alternativt som tekniker. Erfaring med Hydraulik er en klar fordel, men ikke noget krav.

Du skal kunne begå dig både i værksteder og sammen med tekniske indkøbere. Det vil være en fordel at kunne begå sig på Norsk, Svensk og engelsk, da en stor del af kunderne er skandinaviske.

Når der opnås erfaring med virksomhedens produkter, forventes det at arbejdet kan udføres med en høj grad af selvstændighed.

TAON Hydraulik er en ingeniørvirksomhed, som sælger hydraulikpumpestationer, løsninger og komponenter. Vores kunder er maskinbyggere, skibsværfter, industrivirksomheder, og mange andre. Virksomheden er i vækst og har ambitiøse planer om at komme til at blive den foretrukne hydraulik partner for maskinproducenter. Se mere på hjemmesiden www.taon-hydraulic.com og taon.dk.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job, hvor du har mulighed for at være med i en spændende udvikling af virksomheden.

Arbejdsstedet er i Kolding.

 

Er stillingen noget for dig, så send ansøgning og CV til: info@taon.dk

Ansøgningerne vil blive vurderet løbende. vi venter gerne på den rette person til stillingen.