Ledige Stillinger

 

Hydraulikopbygning:  smede, montage, udvikling af løsninger.

En spændende alsidig stilling med opbygning og test af hydraulikløsninger på værksted. Samt mulighed for at deltage i afklaring af løsninger med kunder.

 

Ved TAON Hydraulik har vi en stærk samarbejdsånd, hvor der er mulighed for at deltage i mange typer opgaver. Vi har brug for at styrke vores montageområde med en kompetent medarbejder, som primært skal arbejde med opbygning af hydraulikanlæg. Dette vil bestå af mindre smedeopgaver, montage af komponenter, samt test af de færdige løsninger.   

Opgaver:

I perioder er der rygende travlt med at klargøre løsninger til kunder, i andre perioder må vi fokusere på at få udviklet vores standard program. Dagligdagen indeholder mangeartede opgaver, som sikrer at virksomheden vedvarende kan holde et højt serviceniveau, hvor opgaverne både kan være på kontor og i værksted.

Alt efter kvalifikationer er der også mulighed for at indgå i kontakten direkte med vores kunder angående afklaring af den rigtige løsning. Du vil skulle vejlede dem omkring vores produkter og ydelser m.m. Dette vil selvfølgelig blive understøttet af en grundig oplæring, hvor det løbende ansvar for opgaverne udvides efterhånden som kendskabet til vores produkter øges.

Forventninger til dig.

Vi forventer at du er en person som engagerer dig i arbejdet. Og er i stand til arbejde struktureret og selvstændigt med opgaverne som dagligdagen byder på. Du er en udadvendt og imødekommende person, som kan skabe en positiv dialog.

Har du en erhvervsfaglig baggrund som smed, mekaniker, eller lign., som giver dig en god forståelse for opbygningen af maskiner, så kan dette være karrierejobbet for dig.

En stærk teknisk forståelse for funktionen af maskiner er grundlaget for arbejdet. Du kan have flere års erfaring med maskinbygning eller hydraulik som smed/mekaniker. Erfaring med Hydraulik er en klar fordel, men ikke noget krav.

Når der opnås erfaring med virksomhedens produkter, forventes det at arbejdet kan udføres med en høj grad af selvstændighed.

TAON Hydraulik er en ingeniørvirksomhed, som sælger hydraulikpumpestationer, løsninger og komponenter. Vores kunder er maskinbyggere, skibsværfter, industrivirksomheder, og mange andre. Virksomheden er i vækst og har ambitiøse planer om at komme til at blive den foretrukne hydraulik partner for maskinproducenter. Se mere på hjemmesiden www.taon-hydraulic.com og taon.dk.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job, hvor du har mulighed for at være med i en spændende udvikling af virksomheden.