Om os

TAON Hydraulik tilbyder hydrauliske løsninger, komponenter og teknisk støtte til en bred vifte af industrielle områder.

 

TAON er en ingeniørvirksomhed med speciale i hydraulik.

TAON Hydraulik Komponenter ApS blev startet i 2011 med fokus på handel med hydrauliske ventiler og pumper. I dag er vi en virksomhed med et komplet sortiment inden for hydraulik, som både sælger komponenter og udvikler løsninger. Vi opbygger hydrauliske pumpestationer, proportionalventiler og totalløsninger. Ligeledes sælger vi komponenter og reservedele over hele Skandinavien. 

Hos TAON har vi fokus på samarbejde, da vi tror på, at det er den bedste vej til et godt, langsigtet resultat. Vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan lave et optimalt setup for den enkelte kunde. Hos os mødes du af åbenhed og får ærlige svar på dine spørgsmål. 

Vores fokus er at løse vores kunders behov optimalt med hensyn til kvalitet, pris og service. Vi bestræber os på at have en optimal forsyningskæde, hvor vi køber direkte ved producenten. Vores leverandører, som har været på markedet igennem mange år, er i stand til at levere kvalitetsprodukter til gode priser, og samarbejdet gør TAON i stand til at løse mangeartede problemstillinger ved at trække på producenternes produktviden.

Samarbejdet giver ligeledes vores kunder en række fordele i form af kort leveringstid, afprøvede produkter og stabil levering.